Pisspreik fra Christiansen

Vi kaller dette faktisk så der jeg kommer fra. Nemlig det å legge an en feig og underdanig tone når de faktiske forhold er helt uhorvelige og det som haddde vært på sin plass hadde vært en kraftig reaksjon på den umenneskelige behandlingen disse to har fått. Jeg provoseres kraftig av å krype for dette, i stedet for å synge ut om urettferdigeten.

Nemlig fordi et land, når det åpner for turisme, og særlig når man tillater alkoholservering, skulle ta høyde for slikt, og skulle det skje, så er det likevel menneskelig, og man skulle ikke la musimsk tankegang råde.

Nok om det. Så til underdanigheten, som får Christiansen til å si at når vi krever av utlendingene sånn og sånn, burde også vi.. Vel, kan dette sammenlignes? Her i Norge blir du offentlig uthengt om du forgår deg i retning av rasisme, selv om de faktiske forhold var noe annet, vi er så til de grader på vakt mot rasisme og diskriminering at selv det offenltige lager handlingsplaner og vedtar lover, som rammer oss, – ikke utlendingene, men oss. Og VI blir kanskje straffet, ikke dem. DE kan gjøre nær sagt hva de vil, bare det omfattes av vårt utvidede kulturbegrep. Vi lar barnemishandling, konemishandling og kjønnslemlestelse passere, og seriøse forslag om tiltak blir nedstemt av våre velmenende politikere, også under det uvidete kulturbegreps paraply. Det er aldri snakk om å fengsle innvanderere som utøver sære utslag av sin kultur her, med mindre det fører til drap. Selv da er det vanskelig å få domfelt dem. Så kom ikke her og snakk om at VI må tilpasse oss.

Det vi skulle gjort alle sammen i Vesten, samlet, var å fortelle hele denne delen av verden hva som er passende og hva som ikke er det. Noen ganger er konflikt det eneste som hjelper. Når noen ikke vil høre når du snakker, må du bruke knytteneven. Det er på tide, nå har vi lenge nok bukket og nikket for denne fanatiske livsanskuelsen.

Eller vi kan la dem bruke knytteneven, sette folk i fengsel for noe som faktisk ikke er galt, men en del av livet – en romanse er menneskehetens metode for å føre sammen to mennesker som potensielt kan føre slekten videre, og bukke og takke for fengselsstraffen og si at dette var nok egentlig vår egen feil. Som Christiansen. Dette er en gavepakke til fundamentalister.

Våkn opp fra dvalen og se hva som egentlig skjer med samfunnet!

Aftenposten: Kostbar fylleflørt i Dubai. Av Per A. Christiansen

Reklamer

0 Responses to “Pisspreik fra Christiansen”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
Nyeste kommentarer

tompratIsrael anklager?
Christian Pettersen på Israel anklager?
Svanhild Clementine på Det syng fyr Storegut
Reklamer

%d bloggere like this: